070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

АВТОКОМАНДА – НОВИ СТАНОВИ 53М2, 58М1 И 61М2

1.200 € / м2

Детали

АВТОКОМАНДА – УЛ. ЛАЗАР ПОП ТРАЈКОВ

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ ДЕКЕМВРИ 2024ТА.

ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСОЧИНА П+3 КАТА, СО ЛИФТ.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:

53м2 – 1 спална – кат 2 и 3 – ориентација Север
58м2 – 2 спални – кат 2 и 3 – ориентација Југ
58м2 –  2 спални – кат 3 – ориентација Југ Исток и Југ Запад
61м2 – 2 спални – кат 2 и 3 – ориентација Север Исток и Север Запад

Цена 1200 евра/м2 со вклучен ддв 5%
Простор за намалување зависно од начинот на плаќање

КОНТАКТ: 070 477 594