070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

МИЧУРИН – НОВИ СТАНОВИ 41, 60 И 63М2

Цена по договор

Детали

МИЧУРИН – ВО БЛИЗИНА НА РУЛЕТ

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТВОИ ПРОЛЕТ 2025.
ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСОЧИНА П+5+ПТК СО ЛИФТ
ОДЛИЧНА ЗУЧНА И ТЕРМО ИЗОЛАЦИЈА
ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ
ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ
ПОДЗЕМНО ПАРКИРАЊЕ НИВО -1 И -2

ПОВРШИНИ:
41М2 – 1 СПАЛНА – ЈУГ
60М2 – 2 СПЛАНИ – ЈУГ ЗАПАД
63М2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕР ЗАПАД

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

КОНТАКТ: 070 477 594