070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

МАЏАРИ – НОВИ СТАНОВИ 48м2

1.150 € / м2

Детали

МАЏАРИ – ВО БЛИЗИНА НА БЕНЗИСКАТА ДЕНИ ИНТ.

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ МАЈ-ЈУНИ 2025ТА.

ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСИНА П + 3 + ПОТКРОВЈЕ, СО ЛИФТ.

ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВШРИНИ:

КАТ 1, 3 И ПТК – 48М2 – 1 СПАЛНА – СЕВЕР

ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ
ЦЕНА 1150 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ

ПАРКИНГ -1 НИВО 4000 ЕВРА
ПАРКИНГ -2 НИВО 3000 ЕВРА

КОНТАКТ 070 477 594, 070 700 812