070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

ЦЕНТАР – ЗГРАДА ТИФАНИ – ОПРЕМЕН СТАН 150М2

280.000 €
1.867 € / м2

Детали

СТРОГ ЦЕНТАР – ЗГРАДА ТИФАНИ

ЦЕЛОСНО РЕНОВИРАН И КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН СТАН 150М2 – ДНЕВНА, ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА, 3 СПАЛНИ, БАЊА, ТОАЛЕТ, 2 ТЕРАСИ. КАТ 7 ОД 7 СО ЛИФТ. ОРИЕНТАЦИЈА ЈУГ И СЕВЕР. СОПСТВЕНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ И ИНВЕРТЕР КЛИМИ. ПРАВО НА ТРИ ПАРКИНГ МЕСТА НА ПОЦ.

ЦЕНА 1867 ЕВРА/М2

КОНТАКТ: 070 477 594